Sennbrink Kommunikation

Driftstoppsövervakning (avbrottsövervakning) – Du får e-post om när din blogg eller webbplats är offline och ger dig möjlighet att felsöka samt vidta åtgärder. Bra funktion i Jetpack för dig som inte köper tjänsten från andra leverantörer såsom Pingdom (Website Monitoring). För en vanlig användare är detta dock bara en notis och om du inte är administratör för en server ska du se detta som en service. Om ditt webbhotell gått ner är det bara att vänta.

Blockera otillåtna inloggningsförsök – Du som inte arbetar med webben dagligen vet förmodligen inte om hur många försök som görs varje dag, enbart på din blogg eller webbplats. Varje försök är en risk och om de lyckas kan du se fram emot spam inskjuten i din databas, så att du inte upptäcker det innan det är för sent (när Google varnar andra för att din webbplats är dålig).

CDN (snabbare laddning bilder och innehåll) – En funktion i Jetpack där innehåll på din blogg kopieras över till WordPress servrar i deras Content Distribution Network. Detta kan minska laddningstiderna för din blogg och webbplats, viktigt att jobba kontinuerligt med i en tid när allt fler surfar med mobila enheter och mobila uppkopplingar som inte alltid är på 4G-nätet.