När du investerar i marknadsföring online gör du det för att du har ett mål, du vill se investeringen bära frukt helt enkelt. Ett mål med din marknadsföring på webben kan vara fler besökare till din webbplats. Här får du 4 tips på hur du kan åstadkomma det.

 1. Köp annonser
  Det här kan förefalla vara det naturliga även om det innebär en tröskel om du aldrig jobbat med Google Ads, Facebook Ads eller någon annan plattform för annonsering online.
 2. Var aktiv i social media
  Det här innebär en låg tröskel för att komma igång men om du vill nå ut måste du betala. Du kommer att nå ut till din närmaste vänner men du ska räkna med att pengar måste skjutas till för att du ska nå de stora massorna.
 3. Skapa innehåll
  Content-produktion och särskilt sådan som skänker ett värde till besökare eller content som bevarar frågor som dina besökare har, är det tredje tipset på hur du kan arbeta för att få fler besökare till din webbplats.
 4. Publicera innehåll
  Använd dina egna (t.ex. nyhetsbrev) och andras kanaler för publicering av innehåll. Ta plats på webben helt enkelt. Ta plats i dina kunders medvetande om att ditt företag har lösningen på problemen (som kunderna kanske inte vet att de har än).